and the rain will kill us all.

Alltså jag har liiite liiite ont i min tå just nu! För idag på idrotten spelade vi basket. Jag hade ju inga skor så jag kände efter ett tag att jag hade fått en blåsa, men men jag tänkte inte klaga för det! Sen när vi ska duscha och jag tar av mig strumporna är det VÄRSTA FETA SVARTA BLÅSAN?!
Julle började yra om blodförgiftning & eve sa att jag skulle spräcka den. Men jag lyssnade inte på dom för jag hade lite panik själv. Efter ett tag lugnade jag mej för vi skulle gå till skol.. heter det skolsköterskan? Jaja! Men hon var självklart inte där så vi gick och gnällde på mårten istället.
Han bestämmer sig för att spräcka den, så han tar ett sånt häftstift & tändstickor! Jag höll på att skita ner mig asså, skulle han bränna den?! Men tydligen skulle han bara sterilisera? nålen.
Jaja han spräckte den men det blöder fan fortfarande, gör som sagt.. ont.
Nåväl, efter skolan stack liza, julia, jag & evelina ner till willys för godis. Men sen stack jag julia & liza till ikea och keeeka, var där en jäkla lång stund med. trevligt.
Vi pratade även om nästa balders då jag liza matilda & julia nog ska dit tillsammans, najs. sen blir det nog förfest hos joel med. Inte fel!
Menmen, det är bara tisdag som sagt..

Kommentarer
Postat av: Viktoria Tomic

Snäll du är :)

2008-10-07 @ 21:55:01
URL: http://www.viktoriatomic.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0