beach 2009?

Halli-hallå! (sören vad fult det är!).
Julia & jag låg uppe och pratade länge igår in på natten. När vi bestämt oss för att vi var tvungna att sova så börjar julia prata i sömnen vid fyra-tiden. Jävla snurrig är hon. Varje natt jag har sovit med henne har hon pratat i sömnen.
Jag lyckades till slut somna iaf. Fast jag fick inte sova så länge, för vid halv 9 ringde Julias alarm. Jag bara flög ur sängen för vi hade bestämt att vi skulle ut och gå då. Så jag tog på mej träningskläder och drack ett glas vatten. Så skulle jag fråga julia om hon skulle med eller inte, fy satan.. Den blicken hon gav mej, så jädra arg! hahaha! Jag fick helt enkelt gå ensam, eller ja jag tog med mej lite musik och sprang istället. Saaaudan vad hett det var alltså! Menmen, beach 2009 säger jag bara!
Men när jag kom hem så käkade vi lite frulle och nu sitter vi vid varsin dator. So najs.
Det ser ut att bli hett ute idag, ska passa på att (o)heta mej lite i trädgården.
Puss!

do you even care?

Nepp, nu blev allt  "jobbig-stämning". När saker och ting sakta börjar kännas bättre så kommer något annan som gör det värre, kanske värre än det var innan till och med?
Inte ditt fel calle! Du är en bra vän och det är så mycket värt att du berättar det här för mej. Jag behöver veta det annars kommer jag aldrig klara att bestämma mej.
Så klurandet continues.
Jag vill inte göra svåra val om jag ska göra si eller så. Kan ingen annan bestämma åt mej?
Eller ska man bara skita i allt och börja om? Skulle det vara bäst? Den som vet kan väl säga det isåf. Jag orkar inte med det här mer just nu iaf. Ska jag ens bry mej? Komplicerat värre.

she liked it!

Mums, glass med kolasås! Och en finfin special blandning på det ohyes.
Julia ska sova här inatt, me like!
Imon var vår plan att vi skulle bada men lilla julanta ska tydligen dumpa mej här i älmhult. Nice of her, huh? Nej inte speciellt, she's D-Y-M-!
Nåväl jag klarar mej nog finfint.
Dagen har varit finemento! Super, toppen, great!
Puss knoddisar!

Do you think of it?

Jahopp. Då var det längessen jag bloggade (igen). Har inte ett skit intressant att berätta. Eller jaa.. Jag var ju i kalmar/öland förra  veckan. På måndagen var vi i kalmar, shoppade en hel del faktiskt. Blev väldigt nöjd med mina inköp. Sen såg vi på hancock. Den var rätt kass.
På tisdagen åkte vi över till öland. Där solade vi. Sen hände inte så mycket mer. Det var första gången jag tyckte det var skönt att komma tillbaka till stugan.
Resten av tiden har jag bara solat, solat och solat. Tråkigt? Ja i längden, men vafan.. Jag gillar det.
Så vissa saker har fuckat sej rejält. Eller ja, en hel del faktiskt. Helt ärligt så deppar jag inte för något av det. Fast egentligen gör jag nog det fast jag inte vet det, har drömt jättemysko saker varje natt. Om just DET/DEN. Det är lite jobbigt, för det gör att jag börjar hoppas. Sen minns jag hur det är egentligen. Not fun.
Imorgon ska mor & jag upp tidigt och träna, fy fan vad jag behöver det. Julia kommer även hem imorgon, det är exakt 9 dagar jag såg henne! Fan vad det ska bli kul att ses igen.
Förresten ska jag bo ensam med anton torsdag-söndag också. Det ska bli skönt att slippa stugan och päronen lite (helt ärligt, att umgås med dom i över en vecka är jobbigt). När dom är borta inbillar jag mej själv att jag ska börja mitt nya hälsosamma liv, får se hur det går denna gången!

If you want to play it like a game
Well, come on, come on, let's play
Cause I'd rather waste my life pretending

Than have to forget you for one whole minute

Are we dancing all alone?

Tusan alltså. Jag och Julia lyckades ta fel tåg. Så fort vi kom fram till hässleholm köpte jag min biljett och vi började kolla vilket tåg det var vi skulle ta. Så vi hoppade på ett tåg till kristianstad (eftersom tågen till sölvesborg går inom kristianstad). Visst fan blev det fel. Tåget stannar i kristianstad så vi är tvungna att hoppa av där. Det löste sej till slut iallafall.
På kvällen drog vi in till karlshamn. Vi träffade faktiskt några trevliga typer. Så kvällen blev rätt bra trots allt.
Lördagen var riktigt slapp. Julia & jag satt ute och solade & pratade. Även denna kväll åkte vi in till karlshamn. Dock började det ösregna som satan så humöret var inte på topp. Fast det hade det nog inte varit ändå. Jag tror jag blev lite känslosam på slutet. Juste jag gjorde ett finfint inköp: en hood! ja en tjocketröja. Jag är väldigt nöjd.
Idag har vi inte gjort ett skvatt. Verkligen ingenting. Jag har precis slängt på en maskintvätt och ska snart hoppa in i duschen. Imorgon åker jag och kommer förhoppningsvis hem på söndag?
Jag ska göra allt bra.


All because of you, I believe in angels.

Min fot ligger och sover.
Julia och jag ska ta tåget till sölvesborg idag. Hon hoppar på från älmhult och jag från osby. Fast i hässleholm måste vi vänta en timme på nästa tåg till sölvesborg. Då ska jag passa på att köpa godis och skit. Fy vad jag har längtat efter det. haha (jag är tjock). När vi har kommit till min stuga (vid 5 ungefär) så ska jag duscha snabbt som fan och sen ska vi nog åka in till karlshamn. Det är ju östersjö nu. Hoppas på att träffa mycket folk.
Vi ska iallafall stanna där tills söndag. Sen på måndag ska jag nog åka till kalmar eller öland. har inte riktigt koll på vilket. Nåja det blir nog fint, jag hoppas ju på lite solning. Kan säga att det behövs akut.
Ha en fin helg.
Puss!

I found peace.

Nu var det ett tag sen! Vad har hänt sen sist? Inget speciellt verkligen. Jag har hängt i stugan och bara tagit det allmänt soft. Mor har färgat håret på mej (tror inte en jävel har sett skillnad). Igår tog jag tåget från sölvesborg till hässleholm. När jag ska gå och hitta en plats så är det två killar som helt plötsligt säger: "ursäkta? vill du ha en skiva?" jag tar emot singeln jag får av dom. Trevligt tycker jag.
Tågresan var annars rätt seg. Jag pratade med julia lite. Till höger om mej satt en jättemysko kille. När dom kom för att kolla biljetterna för andra gången så börjar han rota i sina fickor. Men istället för en biljett tar han upp en stor jädra bunt med hundra-lappar. Sen stoppar han bara ner dom igen. Jag vetifan om han ens hade någon biljett.
Att åka tåg ensam är inget kul.
I hässleholm kom Nicklas och hämtade mej. Vi körde till älmhult. Han släppte av mej på amigo där henke och jensen var. Senare kom även mathias och joinade.
Efter ett tag gick jag iväg med mathias jacka för det var så jädra kallt. Det jag inte visste var att hans mobil låg i den. Den har låtit hela natten.
Nu sitter jag på Nicklas dator. Han är ute och målar på huset. Men jag ska nog slänga mej och kolla på tv nu. Det är kallt!
Puss!

I love to watch you sleep.

Igår stack jag till julia vid halv 7. Där satte vi igång lite dragig musik och fixade till oss. När vi blev klara stack vi till willys där vi mötte hanna & rasmus. Någon konstig gubbe dampade även på hanna. Måste medge att till och med jag blev rädd. När vi hade inhandlat det vi behövde stack vi till henke där vi skulle förfesta. Henke var dock inte där utan var i killeberg. Men det var mysigt. Först satt vi på altanen och pratade sen gick jag & julia och mötte calle. Calle hade med sig sin vattenpipa så han, jag, lukas, julia, matthew & henkus satt och rökte i soffan i carporten. najsigt värre. När vi till slut skulle dra till ormakulla ville julia tvunget att jag skulle åka med henne. Så hon skjutsade mej och amanda tog min cykel. Alla som var på ormakulla var glada & roliga. Vid tolv-tiden kom nicklas och vi åkte hem till mej. Vi stod och spanade på några filurer genom fönstret som stod precis utanför huset. Det visade sej vara julia och några pojkar.
Eftersom det var så fete hett i mitt rum slängde jag mej i soffan efter tusen värmeslag. Fan så obekvämt. Sov inte överdrivet bra, men det är sak samma. Jag är ändå nöjd.
Idag ska jag för övrigt bara slappa hela dagen. Känner mej sjukt seg så det behövs. Hoppas bara anton är på bra humör eftersom jag får spendera hela kvällen med han ensam. Nåja, det ordnar sej säkert.
Puss!

fuck it!

Julia, jag & mor stack till hästveda idag. Det var rätt så segt, så jäkla varmt & mycket folk. Julia & jag fick iaf den braiga idéen att vi skulle köpa en vattenpipa. Vi köpte en sån liten, tobak (körsbärssmak) och kol. Allt gick på 230 spänn. Så när vi kom hem tänkte vi så klart teströka den. När vi öppnar kartongen, där vi såg att han packade ner vattenpipan i, (han visade när han gjorde det) så är det fullt av såna grilltänger i den. INGEN VATTENPIPA! Fy fan vad arg jag var, den jävla äcklot hade lurat oss. Det värsta var att det var några som skulle köpa en precis efter oss. Undra om han lurade dom också?
Julia & jag blev mer & mer desperata. Jag menar vafan, vi ville ju ha vår vattenpipa. Vi försökte få felix att köra oss. Men eftersom han inte har något körkort var det en dålig idé. Vi försökte få anton också, men han orkade inte köra. Fast han var snäll och erbjöd sej att köpa vår tobak & kol. Vi försökte med alla lösningar som fanns, men vi fick till slut ge upp när vi insett att vi inte skulle kunna komma tillbaka. Så vi ska köpa en ny på östersjö nästa helg. Då ska vi fan kolla att den är med innan vi kommer hem.
Puss!

I still remember your voice.

Efter jag hade skrivit det inlägget igår gick jag & la mej. Sov 3 timmar. Det var fett najs. Sen stack jag till julia där vi fixade till oss lite. Vi drog vidare till henkus där det var lite folk. Det blev en rätt trevlig kväll. Förlåt rasmus för kryckan!
Det var dimmigt när jag vandrade hem.
Idag blev jag väckt vid 11-tiden. Sjukt trött var jag då. Men jag gick upp, duschade och gick ut en lååång runda med hunden. Som förresten är sjukt jobbig, fick släpa med henne hela vägen. När jag kom tillbaka plockade jag ner studsmattan och tog tag i mitt berg med stryktvätt som mamma har tjatat om hur länge som helst. Så jag satte igång musik så jag hörde ut till tvättstugan, men fy vad drygt det var att stryka allt det där. Efter det började jag röja upp lite på mitt rum, fast jag tröttnade ganska snabbt. Har nyss pratat med julia en timme i telefonen. Tusan vad beroende vi är av varandra.
Nu är jag trött igen. Nåväl jag ska inte sova än.
Puss!

tröööött!

Huhu! Jag sitter här med en stooor tallrik med havregrynsgröt med banan och digestive i. Fete mums, men efter att nästan har ätit halva ger jag upp. Det är jäääkligt mäktigt. Nåväl jag var hungrig som saaudan innan.
Igår tränade jag, det behövdes. Har inte tränat på.. Jag vet inte hur länge. Sen träffade jag Julanta. Eh jag sov hos N med.
Hans mamma tycker jag är som en tjuv i natten. Förstod inte det riktigt.
Nåväl jag ska sega mej hela dagen för jag börjar bli t-r-ö-t-t.
Puss!

-

Jag är dum.

let the rain fall over me.

Sow, kvällen igår var inte toppen. Men den slutade med att jag & julia gick barfota i regnet hem till henne.
Dessutom har jag insett att dela täcke med julia är en dålig idé. Kanske för att hennes täcke är bland det minsta jag har sett, eller för att hon gillar att ha mycket täcke.
Jag sov länge idag, det var skönt. När jag vaknar har Julia diskad & börjat göra havregrynsgröt. Hon är bäst på att ta hand om mej, fy tusan vilken bra kompis jag har ska ni veta.
Idag är bara en regnig tråkig söndag, vet inte riktigt vad vi ska göra en dag som denna.
Puss.

this road is all you'll ever have.

Igår skulle jag & julia vara nyttiga. Så vi for ner till willys & handlade en massa grönsaker & dipp. Julia ville dock ta ett bya-varv så det gjorde vi. Ett problem bara var att när vi cyklade i tunneln så gick det hål på påsen & gurkan splashades i hjulet så vi fick gurk-gojs på benen. Toppen. Vi tog det rätt chill & bara strosade omkring ute, det var ju så varmt även på kvällen. När vi till slut for hem till mej gjorde vi iordning grönsakerna & satte igång sunes sommar. Mysigt med gamla mysfilmer. Jag följde julia till skolan för att sedan fara vidare till osby. Där sov jag.
Vi gick upp vid åtta för jag skulle fara hem & duscha och sånt. Det var ju konfa & julia skulle komma till mej vid 10-tiden.
Vi köpte blommor & tryckte in oss i den fullpackade kyrkan. Jag var så jäkla trött! När vi hade överlämnat våra blommor for vi till Ikea & käkade kööörv! Mums mums.
Vädret var extremt hett så i cyklade till bökhult & badade fossingarna och bara njöt av livet. Finemang.
Nu sitter vi här hos julia. Jag har nyss sovit lite, det är prima.
Inatt ska jag sova här. Det kommer bli finfint.
Ha en bra kväll.
Puss!

det ord inte säger.

igårkväll ville vi inte vara hemma när julias släktingar skulle komma. Så vi stack ut. Vi satte oss på stranden & spanade omkring lite. Senare drog vi till donken & käkade glass. Muuums. När vi kom hem glodde vi på tv sen slängde vi oss i friggan & snackade strunt.
Vid 10 ringde anton & väckte oss alla tre. Alla verkligen for upp av rädsla.
Nåväl, han kom ner efter att ha irrat runt lite. Han hittar inte så bra. Men i alla fall så drog vi till maxi & köpte dricka, sen vidare till stranden. Där låg vi i två timmar tills felix brände sej på en brännmanet. Bra jobbat!
Vi stack hem till stugan, packade ihop våra saker, sa adjöken & vidare till donken.
Egentligen skulle vi tankat men anton vet inte hur man gör så han sa bara: Ja vi får väl hoppas att bensinen räcker.
Det gjorde den som tur var.
Nyss fick jag världens sjukaste sms av mamma. Hon är så häftig, tror hon har ringt mej 10 gånger idag också. Antar att hon saknar mej.
Pappa är och handlar grejer till mej & bror. Sen ska han dra till stugan där mor är, så anton & jag blir själva i helgen. Great.
Imorgon vankas det konfirmation så då blir det upp tidigt för att handla blommor.
Puss!

maybe I can share it with you?

Vi skulle ju upp tidigt idag. Så blev det inte riktigt. Vid tjugo i tolv kom vi upp. Great. Men men vi kom iväg till stranden i alla fall. På vägen dit mötte vi mannen som har spanat in felix hela veckan. Han slängde en puss till felix också. Trevligt tycker jag. Anyways, det var otroligt stekigt på stranden. Riktigt hett. När vi skulle bada såg vi en skitstor brännmanet, den var verkligen enorm. Jag har aldrig sett något liknande. Så vi flydde in mot land. När vi kom hem slappade vi sen drog felix & julia till maxi för att köpa diverse saker. Dom kommer hem med gravad lax & potatis. Det blev rätt mums.
Efter vi hade ätit pratade jag lite med bror min. Han ska joina oss till stranden imorgon. Finemang!
Nu sitter här blöt med en handduk runt mej för stollarna alhbins fick för sej att vi skulle kasta bajsvattnet i poolen på varandra. Bajsvatten = gammalt vatten fullt av döda insekter i. Felix använde mej som sköld, lite taskigt tycker jag.
När duschen blir ledig ska jag duscha sen ska vi nog dratta ut & hitta på något. Klockan 11 ikväll kommer julias släkt, då är friden slut. Men visst har vi haft en bra vecka här själva, det måste jag säga.
Puss!

I can change but who do you want me to be?

Jag kom på att jag glömde skriva om igårkväll! Det hände en jättepinsam grej. Felix och jag frågade varandra en massa saker, så skulle vi fråga varandra varannan gång. Så skulle jag börja, men jag ville inte säga det högt inför Julias känsliga öron. Så jag skulle skicka det som sms. Jag skickar det till kontakten på min mobil som heter felix. Felix får aldrig smset så jag ringer till kontakten, då är det någon som heter linus! har ingen aning om vem det var och smset som jag hade skickat var: har du blivit avsugen? Hur pinsamt som helst! Jaja jag överlevde, vet ju inte ens vem den där linus var.
Ikväll har jag & julia käkat kebabtallrik. Vi är fetton. Efter vi hade keeekat så cyklade vi till maxi & handlade. Sedan vidare till skummeslöv. Där var det dött läge. På vägen dit  var det en snubbe som "hank hankade". Haha. Ajust det! På vägen tillbaka till mellby också! Vi strövade omkring lite i mellby-strand & pratade med människor vi mötte. Det var trevligt. Patrik, jonas & matteo hette dom visst. Just nu sitter vi här med felix & godis framför tvn. Någon märklig film som vanligt.
Imorgon blir det tidigt till stranden. Får sova på stranden. Det blir finfint.
Puss!

hey.

Idag gick vi tusan upp vid 10! Vi slängde i oss lite mackor & drog sedan ner till beachen vid 11. Där låg vi & latade oss till felix sa att han var hungrig vid 3. Så han gick och åt en liten bit bort på stranden. Men när vi hade varit på stranden i 5 timmar så började vi bli trötta på att stekas i den het-hetare solen. Så vi drattade hem efter solning med sjal över fejset hela dagen. Ja, jag är rädd om mitt ansikte eftersom jag blev så röd på den lilla stunden vi solade igår. Dessutom hade vi bara solfaktor 4. Inte najs. Nu sitter julia & jag och kollar på tv (väldigt ovanligt), felix ska iväg till mc donalds och jobba nu! Han jobbar till 11 så då ska jag och julia komma & hämta han. Men jag vet inte riktigt vad vi ska göra mer. Vi ska nog duscha och fixa till oss och sen gå ut för att äta något. Vi får se vad det blir, jag hoppas fortfarande på min hamburger tallrik. Nåja det kommer nog bli bra.
Imorgon ska vi upp vid samma tid för att ligga & steka på stranden. Det gäller att passa på nu.
Puss!

when you lose something you can't replace

Igår skulle jag som sagt käka hamburger tallrik. Men nej, vi käkade pizza istället. Men det var gott och så. Sedan cyklade vi till maxi & köpte godis. Vi cyklade hem & spelade kort & monopol. Efter det så gick vi in igen & började kolla på tv. Det blev en trevlig kväll i alla fall. Julia & jag delade säng & det var inte dubbelsängen för den skulle felix ha för sig själv. Så julia får ligga & trängas i enkelsängen, men mysigt är det. Fast vi låg uppe & pratade långt in på natten, det var ett under att felix kunde somna tycker jag. Idag gick jag upp vid halv 2. Eller ja, julia väckte mej då. Det är skönt att sova tycker jag.
Jag slängde i mej en macka sen skulle vi dra till stranden. Vi var där vid halv 3 tiden & solade till 5. Sen cyklade vi hem & lagade mat. Kyckling & pasta blev det, faktiskt riktigt mums. Efter maten var uppäten var vi tvungna att ta tag i vårt stora berg med disk i köket. Puh det tog en jävla tid. Men när det var klart så duschade vi, gjorde oss iordning innan vi skulle ut. Då var klockan 10 i nio och då kommer vi på att maxi stänger klockan nio. Så vi fick panikcykla dit och köpa vårt godis. Sedan spelade vi minigolf, ganska tråkigt men helt okej. Nu sitter vi här & kollar på världens konstigaste tv-program.
Imorgon har vi bestämt att vi ska gå upp halv 10 så vi är på stranden klockan 11. Det ska tusiken pressas imorgon!
Puss!

RSS 2.0