Fiiis!

Hu jag gick upp vid halv 9 idag! Vid 10-tiden körde mamma mej till mellby. Men när vi kom fram så hade julia självklart inte gått upp. Så jag gick & la mej hos henne för jag var så grymt trött. Efter ett tag gick vi upp, hon käkade frulle & sen cyklade hon med mej där bak till maxi (vi hade bara en cykel). Där köpte vi munkar, sen gick vi till McDonalds och köpte milkshake. Sedan cyklade vi ner till stranden där vi käkade, lyssnade på musik, vilade & pratade. Prat om kyssar, kärlek, jordgubbar & allt fint. Vi cyklade lite till sen mötte vi felix som nyss hade slutat. Nu lockar felix håret på Julia för vi ska ut & käka om 20 minuter. Felix gnäller om att jag måste äta hamburger tallrik, så nu vet ni!
Ikväll ska vi nakenbada.
Puss!

something new

I helgen har jag varit i stugan. Det var rätt skönt för jag fixade in tv på mitt rum så jag låg & glodde på oc hela nätterna. Finemang! Imorgon ska jag åka till mellby för Julia, Jag & Felix ska ju vara däär denna veckan. Det kommer bli toppen. Det är ju inte heller fel att det ska bli VARMT denna veckan.
Jag tror veckan kommer bli braa mycket bra, för i helgen så kommer det bli konfa & lite annat. Jag & bror ska förresten klara oss själva då. Han ser verkligen fram emot det, haha.
Men men, jag ska fortsätta kolla på tyskland-spanien. Jag säger bara mmmmm mums torres!
Puss!

lalala

Igår när jag & julia var ute och gjorde älmhult osäkert fick hon världens sämsta idé. Att vi skulle köra upp hennes cykel upp för en jävla brant trappa där vid viadukten. Vi fick upp den till slut men det var seeeeegt. När vi väl kommit upp insåg vi hur högt det faktiskt var. Vi stod där uppe & funderade på om det gjorde ont att hoppa därifrån. Släppte några enkronor för att lyssna på ljudet. Ja mysko-varning! Jag & julia kände oss lite som barn igen igår, gjorde massa sån skit. Haha.
Idag har jag gjort stuvning! Ja mamma fixade makaronerna & köttbullarna. Men ändå duktigt av mej att laga lite mat. Anton for iväg till Göteborg så han fick inte smaka på den. Synd för han.
Om en kvart kommer jullis hit. Då ska vi bara vara allmänt fula & kolla på mean girls, one tree hill & sånt. Det ska bli soft.
Sen nästa vecka ska kanske jag, julia & felix bo i deras stuga i mellby. Hoppas hoppas!
Puss!

fontänen

Uh idag åkte vi ju till eksjö. Bilfärden upp dit kan sammanfattas med mycket skratt, mycket ätande + att Julia fick sitt nya smeknamn fontänen av okänd anledning haha. I eksjö så kollade vi på huset mamma växte upp i, tråk. Sen åkte vi in till det som kallades centrum. Ännu mer tråk. Till slut åt vi & sen for vi iväg till Jönköping. Där skulle vi shoppa på nåt som hette A6. På H&M såg jag en jag har bevakat (utan anledning) på bdb jättelänge. & sen när vi var på carlings så var han snubben som jobbade där lite halvt skum. Han sa tja till mej & julia & sen bara pekade han & tittade på mej och sa: tja hehe. Precis som han kände igen mej eller något. Sen när jag skulle betala t-shirten så kollade han så där som han kände igen mej igen. Sen sa han: ha det bra! Haha så lustigt var det, visste ju inte vem han var. Men det var trevligt att shoppa lite igen. Men det blev bara en mascara, en t-shirt, en tidning & godis. Ja just det, jag & julia åt mcflurry bilar också. Mums.
Förresten har vi varit så överfnissiga & flummiga så det inte finns mer fniss kvar idag. Tror båda var ganska trötta. Kan iofs förstå varför Julia var det eftersom hon sov på Felix matta inatt! Hon är allt lustig. Det blev trots allt en rätt bra dag.
Puss!

hallon-ferrari

Huhuuu idag kom min lilla hallon-ferrari hit. Det var mysigt, vi pratade & kollade på mean girls (gråt inte nu julia!). Hon flyttar förresten till helgen! Usch, fy & blä! Kommer sakna henne som attan!
Sedan har jag inte gjort så mycket mer, eller jo. Jag & bror bakade kladdkaka. Eller ja han gjorde ju inte så mycket, han är riktigt dålig på sånt faktiskt! Visste inte hur man satte ihop formen, hur man smörjde den. Lite irriterande, men han var glad i alla fall. Det blev gott! (min förtjänst?).
Imorgon ska jag, mormor lilla, mamma och Julanta åka till eksjö. Vet inte riktigt vad vi ska göra där men mamma ville visa var hon växte upp. Nåväl det kan bli soft, låter lite tråkigt men min snorre (julanta) är ju med. Då blir det nog bra!
Haha måste bara berätta det här!
Anonym var jobbig så jag frågade denna: & vad är ditt problem? Svaret blev: mitt problem är att mina vingarna på trosskydden fastnade i könshåret.
HAHAHA jag skrattar så jag nästan lipar! Fy tusan!
Puss!

g-r-e-a-t

Mjaaff, jag pratade med mamma om det igår. Det gick super! Hon tog det otroligt piano & hon lovade att inte berätta för anton. Hon sa seriöst att hon blev glad att jag träffat en kille & allt. Ibland är hon toppen! Ja så mycket mer har inte hänt i mitt liv. Snaaaark! Idag tror jag att jag ska träffa min hallon-ferarri. Fniss!
Allt känns för en gångs skull bra, jag har det bra.
Puss!

Överkomplicerat

Igår när jag skulle gå & lägga mej hör jag någon prata i mammas & pappas sovrum. det visar sej att anton sover där (eftersom dom inte var hemma) & han pratar i sömnen! Jag hörde knappt vad han sa men det var en jäkla massa mummel. Tror det var: Ska vi äta nu när vi ska sova? Jag blev skiträdd för jag visste ju inte att någon var där inne, jag bara hoppar in i mitt rum. Haha så dumt.
Idag har jag varit segare än vanligt. Planen var att jag skulle berätta för mamma att jag har träffat en kille. Har jag gjort det? Nä! Jag har gått runt & tänkt på det heeela dagen. Men problemet är att jag vet inte exakt hur jag ska säga det. Anton får heller inte veta något än. Det blir ännu svårare då för mamma är sämst på att hålla tyst om saker.
Nej det är för överkomplicerat. Får se om jag pressar mej själv till att göra det. Nån gång måste jag väl det? Bäst att få det överstökat.
Puss!

I got you.

Nu var det ju ett tag sen jag bloggade sist. Har ju inte haft tid & så.
I torsdags var ju jag & julia i lund. Direkt när vi klivit av tåget får vi varsin tidning & frågan:"Letar ni efter något särskilt" av den där tidningskillen. Han var schysst och hjälpte oss att hitta till centrum. Direkt efter vi har gått ifrån tidningskillen så är det någon gubbe som sitter på en cýkel & säger: "har ni möjlighet att få över mitt ben på rätt sida". Vi fattar inte vad han menar & tycker det är skitläskigt. Så vi pinnar på därifrån. Vi hittar till slut till centrum men inte till topshop dock. Så vi frågar på resecentrum & får då reda på att vi är tvungna att ta en buss ut till ett köpcentrum där topshop finns. Vi åkte ju till lund för att handla på topshop men när vi kommer dit blir vi så besvikna. Fanns inget vi ville ha där. Det var iallafall en bra dag.
Fredag: Själva midsommarafton. Julia kom till min stuga i sandviken. Vår plan var: ha kul! haha. vi mötte en kines på vår vandring in till sölvesborg. vi stannar & pratar med han, en riktig trevlig prick. Han bjuder in oss till att komma till stranden sen på kvällen där han & hans flickvän ska vara. Han sa att många ska vara där & dricka. Inte fel tycker vi. Senare upptäcker vi också att han är grym på att dansa, riktigt grym till och med. Både han & hans flickvän var väldigt trevliga. Just det! Angelica ringde mej på kvällen & sa: Nu ska du få prata med eddie! Så pratade vi en stund. Trevlig pys, efter det var humöret på topp!
Lördag: Har kommit hem från stugan & tog bussen till osby vid halv 5. Just nu sitter jag hos N medan han duschar. Jaha nu var han färdig. Vi får se vad vi gör. Hoppa att alla får en bra kväll iallafall.
Puss!

gone.

Jaha ja, jag skulle slänga upp lite bilder så hittar jag inte usb-sladden. Great. Det får bli någon annan dag.
Som sagt julia var här idag. Vi drattade ner till Ikea & käka körv. Mums. Sen så for vi vidare till stationen där vi fixade våra biljetter. Japp det blir lund imon. Problemet är  bara att vi vill till topshop, vi hittar dock inte till topshop. Vi hittar inte alls i lund för vi har bara varit där en gång innan. Men vi hoppas på att det ska gå bra, annars får vi väl fråga oss fram.
Nåväl Julia & jag var lite segisar ett tag men till slut kollade vi på hip hip hora. Mysig film, ska nog se den fler gånger. Haha. Men imorgon blir det som sagt upp tidigt, så jag ska nog sova om ett tag. Bara sjukt tråkigt att sova ensam. Hihihi. Jag börjar bli snurrigt lycklig, glad för att jag har det så bra ändå.
& just det, midsommar ser ut att bli firad i mellby med söta julia såklart.
Puss!

I keep my promises to you

Fy tusan att det skulle ösregna när jag skulle cykla till Julia igår. Bara toppen. Så jag fick dra på mej massa kläder & försöka balansera paraplyet samtidigt som påsen försökte hänga kvar på styret. Var nära att spetsa en gubbe med det när påsen nästan trillade av. Helt toppen. Jag kom i alla fall fram helskinnad till Julanta.
Konfa-återträffen igår var dryg. Riktigt dryg. Ingenting hände. När vi fick dra där ifrån så stack julia & jag ner och köpte godis. Mums! Sen så cyklade julia med mej därbak till Johanfis för vi skulle låna fjorton suger av honom. Ja, den var ju inte så bra tyvärr. Men jag hade en trevlig kväll ändå. Mycket prat & gnäll blev det. Men det blir det alltid.
Just nu sitter Julia här & vi håller på att planera vår Lund-resa imorgon. Hoppas att det inte regnar.
Nu ska jag övertyga Julia om att vi ska kolla på hip hip hora.
Ha det bra
Puss!

knutis!

Springer runt med en knut högt på hövet. Toppen. Skulle precis springa till julia så kommer mamma hem & säger att det snart vankas mat & att mormors syster har dött. Usch då, vila i frid eller vad man säger. Men mat säger jag då inte nej till. Julia & jag ska kolla på fjorton suger sen har jag bestämt!
Ikväll blire konfa-återträff tror jag det hette. Låter lite drygt, men det kommer säkert bli bra.
Åhå nu kommer kanske solen, nej nu försvann den igen. Jaja jag är glad idag, känner mej utvilad & pigg & det är ju aldrig fel. Hoppas på en bra dag.
Puss!

I got your back now.

Hela dagen har gått åt at inte göra nånting. Inte bra, jag har tänkt för mycket hela dagen. Känns som jag har blivit helt hjärntvättad av att lyssna på massa skit. Det ska jag aldrig mer göra. Jag blir bara så förvirrad av allting, känns som jag virrat in mej i en enda stor dröm eller något. Fan. Jag tror jag faktiskt har sumpat något bra. Jag tål helt enkelt inte det lilla som kallas glädje. Jag blir så trött på mej själv. Åh. Nehenej, det fixar sej allt.
Konstigt inlägg.
Puss.

tjoooofis!

Mjahaaa, måste bara säga att det har varit en väldigt bra helg! Suuuper!
Jag ska dra dagen lite snabbt:
Julia & jag kekade vår frulle vid halv 4, flingor var ju inte så mums som jag trodde dock. Sedan började vi göra oss iordning för julia skulle träffa lilla rasmus. Vi packade ihop hennes grejor & stack hem till henne. Där gjorde vi då inget alls mer än att nej vi gjorde inget förresten. Sedan drog vi till ikea där hon skulle träffa rasmus då. Även N kom. Julia & rasmus stack iväg & jag stack iväg (tjooohej!). ja, men det var en bra kväll & jag tror julia med hade det för det lät så på henne. Just nu har jag nyss käkat knäckebröd, fy tusan så gott. Senare idag ska jag nog, lyssna på musik & ätaa ett till knäckebröd (fetis!). Ha en bra daag!
Puss!

mys!

Det blev en bra kväll igår trots allt. Förlåt hum om du blev arg för det jag skrev. Du är kanske inte så dum ändå.
Julia & jag fixade oss och så, sen gick vi upp mot skolan där vi mötte N. Julia gick hem till anna banan & jag for iväg. Vi kollade på fotbollen (ja nästan) & myste. Ja just det, vi kom fram till att jag nog hade feber också. Toppen!
Efter Julia & jag hade gått hem till mej i den kalla kvällen vid halv 1 tiden så käkade vi keeex! Det blev även prat om hur våra kvällar hade varit. vi var trötta så vi blev väldigt knasiga ett tag. Okej vi är alltid det då. Nåväl vi blev väckta vid halv 2 & nu sitter vi vid varsin data igen. Nördaaaar! vi får se vad dagen bjuder på, men något trevligt ska vi nog göra.
Ha en bra dag!
Puss!

planes.

Jahadu, jag & julia hade värsta briljanta planen för ikväll. Kommer det funka? nej, självklart inte. Jag skulle iväg & julia skulle iväg så skulle vi komma hem samtidigt till mej sen. Men sjäälvklart så förstör jävla hhm det. Ja, du är dum om du läser detta. Så nu måste vi planera om. Plus det så är vi inte hemma själva här för mamma & pappa åkte som sagt aldrig iväg för pappa skulle fixa ved. Jippi!
Vi har inte en aning hur vi ska lösa detta nu, det känns helt toppen. Men jag hoppas vi gör det, vi brukar kunna lösa saker & ting hon & jag. Ja, vi är bra.
Jag ska nog hoppa in i duschen snart. 
Hoppas alla får en bättre dag än vad vi har haft än så länge.
Puss!

oh when it rains .

Nej det blev inte myskväll. Vi hörde att henkus skulle ha fest så vi fixade oss & cyklade dit. På vägen möter vi henkus & några glada filurer. Dom skulle till bökhult så vi bestämmer oss för att cykla i förväg. På vägen till bökhult möter vi ballen & ett stort gäng, alla ska tydligen nu till någon som heter hoffe, så vi hänger med dom. När vi kommer fram till han hoffe så är vi helt dyngsura eftersom det pissregnat. Fy det var inte kul. Men iaf, utanför hans lägenhet så står det jättemycket folk & ingen blir insläppt. Perfa. Vi står där utanför med resten av dom som inte får komma in i två timmar tror jag. Fy vad kallt det var. Till slut bestämmer vi oss för att vi nog ska dra hem. Vi säger hejdå till evelina & liza men sen ångrar jag & julia oss. Vi vill inte gå hem än. Så vi drar upp till skolan där det var fjortisfest. Där möter vi henke (äntligen!) & massa fler. Kan ju säga att de flesta inte var helt nyktra. Henkus & oliver & några till drog till folkets hus. Vi stannade dock. Det som hände där är onödigt att ta upp. Vid tolv-tiden, när jag äntligen hittat Julia, så drog vi hem. Vi käkade frallor & kollade på tv innan vi somnade , mys! Julia sover fortfarande, tror hon var trött igår.
Nej tack nu får jag höra att mamma & pappa inte ska åka längre. Hejdå ljuva livet!
Puss!

det är över nu.

Jaha, då var det sommarlov. Det känns bra att hela 8:an är slut nu. Den har varit grymt jobbig men också bra, det har helt klart varit den mest upp&nervända läsåret. Men det är väl så det ska vara.
Julia sitter vid den andra datorn här. Hon ska bo hos mej hela helgen, fint. Det ska verkligen bli super, tycker ju om min vän.
Dagen idag har varit bra. efter skolan åkte jag liza, evelina & julia ner till torggrillen och keekade. Fettigt värre. Sedan gick vi omkring lite & bara njöt haha.
Ikväll ska vi hyra lite filmer & köpa godis, (nejdå vi är inte alls tjocka) vi är verkligen dödströtta så det lär bli finfint. Både julia & jag är dessutom snuuviga efter massa katthår i näsa, mun & ögon. Nej nu ska vi ta & möta upp liza. Ha en fin kväll
Puss!

broken

Jag bara älskar när mamma säger att jag måste gå ut med hunden när jag precis har duschat. Jag bara älskar att visa mej bland folk då, verkligen. Men det finns inte så mycket att göra, jag drog med hunden ut ändå. Jag tänkte att det är ändå aldrig några som är där jag tar min "vanliga" runda. Självklart var det ju det! Självklart var det Joel också. Toppen. Har han inte sett mej ful tillräckligt många gånger? Jag smög förbi & svängde istället av åt andra hållet :$ Dumt! Varför är jag så mesig? Gnäll,gnäll,gnäll. Dessutom behöver jag motionera, ska nog försöka vara ute & gå mer. Det är så jäkla trist bara. Jaja jag ska inte tänka på det nu. Imorgon är det skolavslutning!
Puss!

Breathe me

Idag vare brännboll i skolan, ganska tråkigt. Vi vann iaf.
Efter det skulle jag cykla hem & ta på mej bikini och äta (trodde jag), självklart hade jag glömt nycklarna! Så jag fick sitta och vänta på pappa i 40 minuter, då har jag bara en kvart på mej att äta & byta om. Tjiho!
Sedan när vi äntligen tagit oss till bökhult så var det supertråkigt väder, huhu. Kallt var det. Det var en aning drygt men Johan hade kul & kastade kakor på mej, Julia & Liza. Inte najs. Jag klarade mej rätt bra & fick bara mojs på armarna & tröjan, så det var ju fint.
Nu sitter jag här & ska snaart duscha. Ska också klura ut planerna inför ikväll & imorgon blir det skolavslutning. Frågan är bara vad man ska ha på sej. Nå väl det är inte så viktigt. Nu ska jag dra på lite musik & lattja runt!
Puss!

Graaauw!

Huuhu provet gick ju verkligen inte bra! Kunde inte en enda fråga, men det känns super :)
Nåväl, Julia & jag var snällingar och köpte tårta för det var Biggans sista dag. Fint.
Huuuum, sen åkte vi ner för en "shoppingrunda" i byn (jo tjena!). Hittade en t-shirt, ska lägga upp bild på den senare. Nåväl tyckte det var lite torrt utbud av kläder (SNAAAARK!). Sedan skulle jag köpa hårfärg men det var en jobbig tant där som höll på så jag ångrade mej. Vet ju inte ens hur jag vill färga det (ännu mera SNARK!). Så jag sket i att!
Vi köpte godis istället. Super. Just nu sitter jag hemma hos Julia, eller ja.. Hon sitter under mej, men annars är det bra!
Imorgon är det dags för brännboll & bökhult (Böghult hälsar Julia). En aning tråkigt kanske om det ska regna. Jaja det här blir ju inte lite tråkigt för någon att läsa, nej då inte alls.
Åh förresten höll nästan på att glömma! Någon konstig kille ville ha min msn & svaret blev: tyvärr jag har flickvän.
HAHAHA dagens garv.
Hoppas alla får en fin dag
Puss!

Huhu duktigt amanda!

Jodå jag skulle ju plugga igår.. Hur gick det då? Superdåligt! Jag pluggade ingenting och helt plötsligt fick jag oväntat besök, men som tur var hann jag duscha och fixa mej innan. Han fick så snällt vänta.
Vi kollade på fotbollen & så, mycket trevligare än att sitta och plugga ensam.
Men hur svårt kan provet vara? Jaja, Mårten kanske är snäll pojke & låter mej plugga på tyskan (hoppas hoppas).
Hum.. Jag tror jag vill säga förlåt. Jag vet att jag sa vissa onödiga saker igår, men jag vet inte jag var väl lite nervös kanske. Jag menar det inte iaf, hoppas du vet det.
Nu borde jag väl dra mej till skolan, fy & blä! 3 dagar kvar nu.
Jaja jag lägger in lite bilder lite senare, sak sammaaaa!
Puss!

I can't trust myself with you.

Jaha då var det tisdag.
I skolan var det lugnt och sista lektionen bidde det film.
Liza hade dock svårt att koncentrera sej & tafsade på mej istället, hah!
Nåväl, efter cyklade jag hem & det blåste inte lite. Fick plocka ut minst ett kilo grus ur ögonen när jag kom hem!
Eeeh imorgon har vi prov! Det blir nog att plugga lite på det kanskeee kanske, tråkigt värre.
Meeen imorgon ska julia även färga mitt hår och köpa kläder med mej, hihi :)
& ja just det, andré ska låna kläder av mej för han ska vara emo. ja skumt, tydligen var jag den första bästa han kom på när han tänkte emokläder!
han vill även att jag ska hälsa att han är en stooor filur!
Så puss!

HEJ BLOGG!

Ih, nu har jag skaffat blogg. Väldigt intressant.
Dagen idag har varit väldigt seg, eftersom jag sov ungefär 5 timmar inatt (woho).
I skolan var tyskan bäst, fast jag & elin tänkte skippa det.
Mårten bjöd på kaffe & vi satt och spelade kort hela tiden. Mycket trevligt. '
Efter skolan följde Julia med hem, vi myste & pratade en hel del.
Sedan for vi ner till willys för att köpa godis till imorgon (HAHA FY VAD TRÅKIG JAG ÄR!)
sedan drog vi oss upp mot tennisplanen för att prata ännu mer och till sist hem till julia för att prova kläder
& fix med hår (jo tjena!).
eeehm tråkiiig blogg nananana!

RSS 2.0