mouth so full of lies.

Jaaaa då var andra daagen avklarad. Var ju då på frukt & grönt idag (oj så cooooolt!). Det var reeoligt. Fick plocka upp grönsaker & frukter då. Slänga kartonger och allt sånt. vilket tempo jag hade! Jag fick 1,5 timmes lunch för att jag hade gjort allt som skulle göras på förmiddan!
Stack hem & käkade omelett.
Jaao sen var jag då tillbaka & jag blev nya skyltarN! Ja jag fick trycka massa skyltar, så först gick man ner i skrivrummet och skrev skylten & skrev ut den. Sen upp på andra våningen (det tog en jeeekla tid att gå) och plasta in skyltarna. Sen ner till det rummet igen där jag skärde dom (med kniv!). Höhö, där sprang jag fram och tillbaka några gånger för jag gjorde ju fel & skulle ha fler hit & dit.
Dessutom stannade en gammal liten gubbe mig och ville ha hjälp att hitta termosarna & uppladdningsbara batterier. Inte faaan visste jag var man hittade dom, men jag var ju såå snäll så jag letade upp det till denna lilla man. Men han verkade tro jag var kunnig om batterierna & frågade mej en massa. Jag fick ju chansa hej vilt! Men det gick bra.
Dock är det en aning pinsamt för kunder frågar en massa & jag har då fan inte koll på nånting!
Jag fick gå 40(!!!) minuter tidigare, för jag skulle på massage + att det inte fanns något att göra.
Massagen var mmmmmmm skön! Jag somnade hehe.
see ya in another life, brother!

I'll spread the color on this grave

Woho första dagen är avklarad! Var hela dagen på mejeri-avdelningen, kallt! Så jävla gott när jag fick kaffe sen. Jaja jag fick typ plocka upp varor och ställa dom i datumordning & slänga för gamla grejer & fronta o sånt.
Imorgon ska jag vara på frukt & grönt, hahaha. Det blir nog inte så stor skillnad.
När jag slutade mötte jag julanta the tanta vid banken. För jag skulle få tillbaka mina stålar hon var skyldig mig. Fick jag det? Näääe! Jag får dom nästa månad istället för julia har alltid ont om pengar ;D
Nåja, vi spanade runt på lindex, julia köpte massa smink & jag en koooofta! Sen köpte jag leggins på trend house, var i stort behov av det!
Ikväll har jag även tränat, ojojoj!
ÅH mamma köpte glass av glassbilen idag! IHH veckan är räddad!
tjoflarn!

Det känns fortfarande förjävligt, såren har ännu inte läkt.

ÅÅÅÅÅÅÅH!

Seriöst jag blir ledsen. Jag tog tummen ur arslet idag och köpte hårfärg. Tog en som var ljusare än min egna - Mycket ljus beigeblond. Vad händer? Jag blir för fan mörkare! Så nu har jag nån jävla skum hårfärg som ser ut som, ja jag vetifan.. Nån jävla mörkblond/brun färg. Det ser ut som jag vet inte vad. Men jag bara undrar: HURFAN KAN DET BLI SÅ NÄR DET SKA BLI LJUSARE INTE MÖRKARE?!
& imon börjar första dagen på praon, shit bulle vad roligt det kommer bli att se ut som ett fan i håret. yes! Det var fan nästan snyggare när jag hade rött hår. Men ja okej jag färgade det rött med mening.

Is he alive or dead? Has he thoughts within his head?

yey nu ska vovven heta tobbe! Jaja, det blir bra för mig.
Så ikväll har julia & jag varit trevliga mot allt & alla. Vi satte oss på taket till linne-hallen ett tag. Men sen kom securitas eller någon sån vakt i en bil. Så vi blev skraja och fick gömma oss, det var trevligt.
Annars har det varit en rätt dryg kväll, stötte på jofisen och albin liten stund. Sen hamnade vi mitt i något jävla gäng-möte på torget. Jiha! Julia käkade upp en hel påse dumle, hehe nu mördar hon mig ;D
Nu lyssnar jag musik & har ont i hööövet! Ska kanske lägga mig och kolla på one tree hill snart, eftersom det inte händer nååågot annat.
bye.

vincent!

nu är han här! Fast han ska inte heta tobbe längre, jag ville ju att han skulle heta vincent och nu tycker resten av familjen det med. OOOOOOOTROLIGT SÖT ÄR HAN förresten ;)
slänger upp bild sen men nu måste jag duscha för alla hundarna attackerade mig så min vita tröja är nu brun!

tobbe!

Imorgon ska vi hämta han.

wake the dead.

eh, dagen har vart sjukt dryg. Försov mig i morse, så jag hann inte sminka mig eller nåt sånt. Menmen, det var inte världens greeej. Men jag kom försent, så det var väl mindre kul. 
På förmiddan hade vi typ inga lektioner utan lyssnade på massa olika människor oså. sen hade vi konditionstest, usch blä. Nåja det gick väl inte för uselt hade bara försämrat mig med en sekund så.
Efter vi hade käkat hemma skulle jag kolla på one tree hill på datan så jag la mig i soffan. Tro fan jag somnade idag igen!
Vaknade för en liten stund sen bara.
Dessutom sov jag så illa inatt, hade en mardröm. Mamma försökte tolka den som att jag hade trasslat in mig i något jag inte kan ta mig ur, vet dock inte vad det nu kan vara.
Förresten så firade vi ju snagget lite igår. Jag gav han 2 linnen som han ska ha när han reser iväg! Tror han blev rätt glad för jag fick en kram, ojojoj!
puss.

but the sunshine never comes.

Hela dagen har varit som ett jävla vakuum. Har gått omkring helt utsliten och uttröttad, har nästan somnat på dem flesta lektionerna hihi.
Nåväl eftersom johan bestämde sig för att skippa sista lektionen som var bild, så gjorde jag med det. Fast jag sa ju iaf som det var, att jag inte sovit något och skulle hem & sova. Johan sa att han var så jävla hård i magen och skulle hem & käka katrinplommon. Men även han fick gå.
Så när jag kom hem somnade jag direkt, så otroligt skönt. Äntligen fick jag sova! Mamma & pappa väckte dock mig för en kvart sen.
åååh fyy vad skönt det var idag att byta om & duscha heeeelt ensam i omklädningsrummet. Ja som sagt, jag är ju fortfarande enda tjejen i klassen som inte praoar. Jaja, det går faktiskt rätt bra.
puss.

breathe life.

Åh vad trött jag är! Jag vill sova men det går verkligen inte.
Eh idag var vi sjukt lite folk i skolan, jag var enda tjejen. Resten praoar! Men det var rätt skönt, åkte med johaan & co till willan. Drickyoggi och kakor till lunch!
Efter skolan mötte jag julia som hade haft sin första dag på ålderdomshemmet. Vi köpte present till min bror, gick på typ 5 minuter. Sen till apoteket och efter det tog vi en kycklingbaguette och kaffe. Mmmmm kaffe!
Sen gick vi in på lindex lite snabbt, köpte en mascara. Efter det var jag tvungen att sticka hem för jag skulle träna och skriva idrotts-utvärderingen. Lamt, ja.
Förresten har jag käkat 3 bananer idag, freaky!
Justde! Imorgon fyller skinhead (anton) 19, hehe. Då blir det kaaaka! & på torsdag kommer tobbe! Söt som baaaara den är han!
puss. 

Hoping the angels would carry you home

ojoj sicken kväll det var igår alltså! ja det blev balders för mig och grisela, fast vi hade bestämt möte (HAHA?) med några utanför så vi inte skulle vara så ensamma! Jag hade sjukt kul & tror inte jag missade att pratat med en enda jävel där (jamen nästan!).
Bag in da box var där! Men jag var ju lite dum och märkte inte det, utan kom när dom spelade sista låten. Men dom är ändå rätt kassa så det gjorde mig inte ett skit.
& förresten så är sån redigt bre skånska fint! HAULLLUU!
just det ja! mor & far var och kollade på massa hundar igår, hela daaan. Så nu har dom bestämt sig för att köpa en av dom, så den ska vi hämta hem på torsdag! Tobbe heter han, hahaha!
Anton rakade förresten skallen igår med! Tycker det var rätt.. fult.. Men fick hjälpa han och klippa det lite idag. Han vågade ju inte gå upp när mamma och dom var hemma, så han låtsades att han sov tills dom stack hehe.
puss

if you want me, you got me.

jag är sjukt jävla trött! Jag kan  verkligen inte sova om nätterna, men jag somnar typ alltid efter skolan.
Jaja dagen idag har varit dryg! Eller ja. Vi började med hemkunskap, Julia och jag var på g som fan! Förra gången hade det gått så jäkla dåligt när vi skulle laga mat, denna gången gick allt helt perfa. Eller jaa.. Fast hälle är så jävla dryg, helt plötsligt står hon bakom en och lurar. Man går aldrig säker! Sen hade vi so, vi gjorde typ inget. Eller jag kommer faktiskt inte ihåg.
Matte, hade bara nån genomgångsgrej.. Sen käkade vi mackor till lunch, fast det var hamburgerbröd egentligen haha! Sen hade vi fysik, där jag aldrig gör nånting så det var soft.
Till slut hade jag, johan & henke kvarsittning. Men det gick snabbt, jag satt och räknade näringsvärden i hemkunskapen? Förstod inte ett dugg..
Sen stack jag hem, käkade lite & sen drog jag iväg och tränade. eller jag solade först, fyyy vad skönt det var!
Nej nu har jag varit tillräckligt tråkig för idag.
puss.

well I dont wanna be the blame, not anymore.

åh, just nu är jag jätteglad för jag fixade winrar till min dator! Fick lite hjälp av johan, men jag känner mig som värsta datanörden! Eftersom det inte fanns något kvar på min dator så har jag fått fixa allt nytt och så. Har klarat det jääävligt bra! ;D För övrigt har det varit en ganska bra dag tycker jag, många som har sagt snälla saker!

Manda panda som tänder på gammla!
Helst kärringar som går med rullator.
Fast det är klart, gubbar med glasögon är ju också jädrigt sexiga!
Frågan är vilket som är sexigast,
glasögon eller rullator? :)
Ulalaalaa, jag tror du tar glasögon! ;)

Jaja, nu ska jag sluta tjabba,
men jag vill bara säga att jag tycker om dej manda!
You make my day!
And you know it!

Haha, jaja, slut tjabbat för mig idag!
Tjooofräs, rullator räääjs!

<3

Så skrev julanta (grisela) och jag blev glad! fick även höra detta:
-kolla ut genom fönstret, ser du några stjärnor ?
-faktiskt inte :o
- inte jag heller,  men vet du varför? för att varenda stjärna är i dina ögon nu. Dina ögon är sjukt finaaaaaaaaaa.
-aaaaaaw det var det finaste jag har hört!
- & du är det finaste jag har sett !

Från en hemlig en! (säger vi)
Men jag blev glad!
Snart är det läggdags för mig, har inte sovit ett dugg dom senaste nätterna. Tror inte jag kommer göra det inatt heller.
puss.

-

Hon är död nu.

keep my spirit alive

I fredags möttes vi upp hos liza istället. Sedan cyklade vi ner till byn. Det var kallt som satan! Jag köpte kaffe och då stötte vi till slut på massa folk vi kände på torget. Så vi tog det rätt lugnt hela kvällen och umgicks bara (& frös).
Igår sov jag länge och gjorde inget speciellt på dagen. Sen på kvällen ringde gabbe mig och ville att jag skulle komma över till mattias där det var fest. Vi bestämde att vi skulle mötas på vägen eftersom jag inte ville gå dit själv, hihi. Men han stannar inte utanför utan han ringer på och går in & börjar prata med mina föräldrar. HAHAHA vad pinsamt det var! Menmen det var väl rätt snällt iofs. Så vi gick till mattias och där var det rätt livat måste jag säga. Grisela kom hem från bröllopet hon hade varit på & kilade även hon över till mattias.
När jag och några till satt på någon madrass och pratade kommer en kvinna och bara säger: UT! till oss. Jag blev skitskraj så jag började fnissa jättemycket. Det visade sig att det var mattias mamma... Nåja vi blev utkörda så vi gick ner till torget. Eller jag och gabbe gick medans resten cyklade. Fast sen kom henke som även han gick, och jag skulle rida på hans axlar. Men på något sätt trillar jag av och slår i marken. Som tur var hade jag henkes ryggsäck på mig annars hade jag slått i huvet ordentligt! Fick även lite ont i foten så julia fick skjutsa mig resten av vägen.
När vi kom fram till torggrillen var jag otroligt kissnödig. Julia försökte få dom som jobbade där att låta mig kissa där inne för att jag "hade fått en hjärnskakning". Tror inte han gick på det, för han sa nej tror jag.
På något lustigt sätt hamnade jag och julia på någon fest i en lägenhet efter jag hade kissat på gräset. Det var sjukt dött där så vi drog ut till dom andra igen. Men eftersom pontus och andreas skulle gå hem och jag kände att jag inte ville gå ensam så gick jag hem med dom.
Alltså en mycket bra kväll!

for the windows in paradise.

fy vad trött jag är. Denna dagen har varit jobbig. Mamma ringde på tekniken och sa att vi fick åka upp till växjö och träffa henne. Hon ville inte åka själv så jag fick kasta mig hem så vi kunde åka. Sen kom även pappa och sa att han skulle med, vilket var skönt. Det var otroligt jobbigt att träffa henne, hon slutade inte att blöda. Hon hade blod på öronen och i pälsen, fast mest i munnen. Först när vi kom var det som hon inte kände igen oss och det var ännu jobbigare när vi skulle gå. Tydligen är hennes blodvärden sämre, så dom ska ge henne nytt blod. Frågan är bara: är det någon mening?
Usch, det är verkligen jobbigt för psyket för man blir så otroligt trött och nedstämd. Det var likadant när mormor var sjuk, det var en otrolig påfrestning att hälsa på henne.
Det är så tomt hemma, men det kommer bli värre när anton åker iväg. Jag längtar inte..
Nu ska jag försöka ta mig samman och åka till evelina, hoppas jag hittar bara.

If there's anything to do, I'll do anything for you.

Is there so much hate for the ones we love?

jag orkar inte. Jag vill inte lipa mer, jag är så jävla trött på det nu. Det är så jävla jobbigt att se alla så knäckta. Jag försöker vara stark, jag försöker hålla modet uppe, tänka positivt och allt sånt. Men snart orkar jag inte längre. Jag har inte fällt en enda tår inför någon annan, lipar jag gör jag det för mig själv. Varför ska jag visa att jag är svag? För jag är det, jag klarar inte av att vara stark. svag, svag, svag. Sist jag lipade så här var när jag fick reda på att angelica skulle flytta. Det var hemskt, det är det fortfarande.
Det värsta är att det fortfarande inte känns verkligt, jag bara väntar på att du ska komma hem. Allt har gått så snabbt, för snabbt. Hur skulle vi kunna veta? Jag vill bara träffa dig en sista gång, iallafall. Vi får inte träffa dig på en vecka, om du ens lever så länge till.
Mamma säger att jag inte ska hoppas på för mycket, att vi inte får hem henne levande.

Jag behöver dig mer än någonsin för jag är nere, men ändå fortsätter de sparka på mig.

Tro, hopp och kärlek - existerar det?

Just nu sitter jag i skolan. Vi har svenska. Orkar jag arbeta? Orkar jag tänka just nu? Nej..
Jag är förbannad, sur, ledsen, trött.
Jag vill bara gå och lägga mig och vakna upp till en värld där allt har ordnat sig, där allt är bra.
Men jag orkar inte hoppas på att allt ska bli bra, för nånting säger mig att det inte kommer ordna sig.
"Hon har inga röda blodkroppar kvar" sa dom.
Hur fan ska man hoppas på att hon kommer överleva då? Hur fan ska man våga hoppas på att en riskpatient överlever? Jag orkar inte sitta på helspänn och vänta på att det ringer så dom ska säga att hon har dött.
Det känns jävligt overkligt, att jag kanske aldrig mer kommer få se henne. Hon är som en familjemedlem, som en syster. Jag vill inte förlora henne. Det är sjukt konstig stämning hemma, alla är jätteoroliga och ledsna. Varför har vi haft sån otur? När fan ska turen vända för oss?


bring back.

Fyyy vad det var segt att gå upp i morse! Jag lyckades iaf komma iväg till skolan. Kollade slutet på den megabra filmen i So:n, tråkigt att den är slut för den var faktiskt grymt bra! Slöjden började jag med mysbyxorna. Johan sjöng den låten "My bonnie is over the ocean lalala" (kommer inte ihåg vad den heter). Så stod vi där och ritade av mönstret till byxorna. Då kan man inte annat än vara på bra humör efter det!
Sista lektionen var tyska i 70 minuter. SJUKT DRYGT! Jag höll på att somna heeeela tiden!
Julia var förresten sjuk idag, traadigt tralala.
Åh anton och pappa åkte till vetrinären med hunden idag. Hon fick stanna där tills imorgon (förhopningsvis) för hon blödde i käften. Lite tråkigt, mamma är lite ledsen också. Hoppas allt ordnar sig!
Pusshej!

he claims that I'm the one.

jag lever. Datorn har dock inte kommit tillbaka från killeberg än. jippi.
Imorgon äre fredag! Då blir det först kräftskiva med klassen och på kvällen förmodligen fest? Ja det blir det, haha.
På lördag skulle det blivit balders för mig och julia & några fler. Men det går inte längre för festen som var förra lördagen. Nåja, jag får stå mitt kast. Det kommer ju fler gånger iallafall. Får se vad jag gör på lördag istället, har två alternativ (kanske fler?). Får se vilket det blir.
Idag har varit drygt som saudan i skolan. Började med två timmar teori med hälle! Fifan vilket sömnpiller den kvinnan är. Tror jag gäspade minst 20 gånger och dom andra var inte sämre! Jisses. So, kollade vi på film om första världskriget. Jag gillar faktiskt den filmen, den känns rätt verklig på något sätt. matte, slappt. sen äntligen lunch, och ja jag var hungrig! POLARBRÖD säger jag bara! Käkade 4 mackor! Det är inte många som slår! ;D
Sen sista lektionen var fysik, jag gjorde ingenting mer än att bli kallad fläskberg (flarn var det egentligen) och tighty ass? Var det så? Haha jaja sak samma.
Sen så hängde jag med kompanjonerna. Max brallor sprak! Klaant! Sen kom även liza & julanta när vi var vid kyrkogården. Det är riktigt mysigt och fint där. Det är grejjor det.
Njaaaaahe, nu ska jag nog ta en dusch.
pussen!



RSS 2.0