wiho!

wiiiie, datorn har kraschat! anton är dock snäll och låter mig låna hans dator, fast bara exakt just nu!

In many ways you're the halo, that keeps my spirit alive

Ojoj, igår var det full rulle (nästan).
När julia och jag skulle cykla till mej efter skolan hamnade vi mitt i ett ösregn, wiho! Hade inte en torr fläck när vi kom fram. Vi käkade upp glassen från igår sen stack vi ner till byn för att göra några ärenden. Efter vi hade varit på apoteket och julia hade gjort bort sej rätt rejält stack vi till stationen för att dela på en kycklingtallrik. Fy så gott!
Sen drog vi till lindex och köpte lite grejer.
På kvällen tränade jag! (ojoj!). Med mamma & några fler, det var faktiskt ganska roligt haha.
Idag hängde julia med mej hem igen, båda somnade haha. sen tror jag att jag pratade i sömnen med henne, för hon sa att jag hade sagt något iallafall. Hon var tvungen att dra hem för hon skulle till stugan.
så jag har inte gjort så mycket mer än att hjälpa pappa laga mat & nu ska vi käka den!
Pusshej!
weo
Bild från maj förra året.

this is killing me.

Det har blivit vardagsrutin att sebastian går med mig till skolan nu. Han kom kvart i, men som tur var hade jag precis fått på mig kläderna.
Henke var hemma idag och jag råkade ringa & väcka han innan idrotten. Sorry mannen!
Vi slutade halv 4 och då hängde julanta med hem. Vi käkade korv & bröd. Sen cyklade vi ner till time och köpte ben and jerrys eftersom vi hade varit sugna på det hela dagen. Hade en diskussion med liza om vilken som var godast oså, så då blev vi såklart sugna.
Vi kollade på OC oså.
Imorgon så jädra ska jag få min kebab!
Pusshej

weO

Listan!

Förresten har jag gjort en lista med.. hmm.. saker som jag måste/ska göra.
Here it goes:
  • sluta äta godis
  • dricka mer vatten
  • käka herbalife + piller
  • skaffa lalala
  • prata med N
  • sluta lalala
Får se om jag lyckas uppnå något på denna listan :)
lala

why am I still lonely?

Det är jäkligt drygt att gå upp på morgonen. Och detta var bara andra dan jag gjorde det. Men jag lär väl vänja mej?
Fick följe av sebastian till skolan iallafall, det var trevligt.
Vi dansade foxtrott på idrotten, hahahah! Det är rätt tråkigt men otroligt oansträngande.
På eftermiddagen hade vi sån grej där man blir i lag med hela sin enhet och ska leta upp grejer. Men jag hängde med henke, julanta & isak (som tydligen är ny). Isak är nog den mest pratsamma personen jag har träffat, hehe. Fast han var rätt trevlig, lite efterhängsen kanske.
Henke & jag seriös-snackade även lite. Sånt är alltid bra, det är som att henke alltid känner på sig att jag behöver prata & exakt om vad också. Han behövde bara ställa en fråga och då förstod jag att han verkligen känner mej bra.
Det värsta var nog att min sån grupp vann & jag hade inte gjort ett skit. Hehe.
Julanta & jag stack och hämtade mina nycklar som var hos hennes farmor & farfar (dom hade hittat dom på ormakulla). Så jag blev lycklig att få tillbaka dom.
Nu ska jag slänga mej i duschen för jag orkar verkligen inte göra ett dugg idag.
Pusshej

I see the good sides of you, even if no-one else does.

ay.
Dagen idag har varit väldans bra. Första dagen i skolan, hände inget särskilt & det var rätt drygt för jag var så trött. Men trevligt att träffa en del igen.
Vi fick sluta kvart i 12 och då stack jag och julanta ner till byn för kaffe & glass. Träffade även på öscan, haha. Kan säga att jag förvånade julanta med ett och annat. Dessutom hjälpte jag några tyskar att hitta till ett fik, jag har varit himla social idag. yesbox.
sedan när vi skulle till netto mötte vi henke, ludde, jp & andy. Dom ville att vi skulle hänga med dom & käka på krikos, så det gjorde vi. Eller ja, vi kollade på när dom käkade sina kebabrullar.
Sen satt vi och snackade & drog hem till henke för mer prat. Sen skulle dom ner till gymet, så vi hängde på efter ett tag. Satt i solarie-rummet och slöade.
Det började dock regna efter ett tag, så julanta och jag köpte godis & åkte sen hem till mej och kollade på film.
Alltså en bra start på skolan, höhö.
Imorgon väntar lektioner, och idrott! Jag som har sååå himla bra kondis (ohno!). Haha jaja det ska gå fiint.
Pusshej!

Amanda goes smart

Lalala, tredje inlägget idag? Ja vi kör på.
Somsagt, många kan bli lite griniga nu när sommarlovet är slut. Jag vet jag var grinig hela förra hösten. Jag tappade kontrollen över allting. Jag lyckades dock få tillbaka kontrollen över jullovet och det fick mej att inse att inget är förgäves. Allting händer av en anledning. Om inte jag hade lyckats få tillbaka kontrollen, vem hade då gjort det?
Att jag faktiskt klarade det har stärkt mej något otroligt som person. Alltså måste allt ha hänt för en mening?
Okej nu var det inte så att jag gjorde allt på egen hand. Om inte vår mattelärare hade tyckt det var viktigare att kommentera min vikt än min prestation i ämnet skulle jag inte fått upp ögonen att det verkligen märktes. Det märktes att jag mådde dåligt och var dum i huvet? Ja nu efteråt tycker jag det var himla löjligt att jag lät det gå så långt, men det är ju inget att göra åt nu?
Anledningen till att jag gick ner i vikt, tror jag är samma som för många andra (nej, inte alla). Jag tappade kontrollen över allt annat och kände att jag ville kunna kontrollera något: vikten. Det var något jag var bra på, det fanns något som jag klarade av att göra. Men som tur var gick det aldrig till den nivå att jag blev anorektiskt smal på något sätt. Visst läkare, lärare och sånt sa till mej att jag vägde för lite, att jag var onormalt smal men det gladde mej? Jag blev glad av det. Det är förmodligen det som är det sjukaste.
Grejen är den att jag tror det är viktigt att man kan prata om såna här saker, man måste kunna prata om sina känslor och ibland säga: Hey, jag mår inte alls bra.
Och med detta vill jag också säga att det här var ett otroligt tjatigt inlägg och att detta året ska mkt bli annorlunda. Jag ska försöka vara glad i dom jobbiga stunderna, för det kommer att komma jobbiga stunder. Det går aldrig att undvika det, tyvärr.

hårförändring?

Har nyss kommit underfund med att jag är nog rätt trött på mitt hår. Skum färg med utväxt, inte snyggt. Så jag hittade denna bilden på mej som är tagen för ett år sen (tjena vad loj man var) och tyckte fan att hårfärgen var rätt fin. Haha. Kanske borde färga det så igen, alltså typ ljusbrunt eller mörkblond tror jag det är?
Och jag vet att det förmodligen är världens sämsta bild, kvalitén och eeh posen?! Eller vad man ska kalla det.

lala

I got soul but I'm not a soldier

Så festen i fredags var väldigt bra. Har inte fått några bilder än från den bara, lite synd men dom kommer nog snart.
Jag hämtade upp angelica på stationen vid 6, sen stack vi hem till mej och började göra oss iordning. Julanta kom även vid halv 8 typ.
Sen drog vi ner och köpte läsk & då stötte vi på tre killar från diö som jag skrek: Fett gille ikväll! till. Dom bara: öööh va?
Så jag kände mej dissad men när vi träffade dom på festen senare sa dom att dom hade blivit rädda men tyckte jag var ball. Haha yo!
Men det  var mkt trevligt folk på festen oså. Bra kväll.
Igår gjorde jag inte ett skit, eller jo mamma hade "samtal" med mej. Haha, ibland är hon pinsam. Menmen, hon har rätt ibland iaf.
Idag har jag inte heller gjort ett skit (Förvånande?), för imorgon börjar skolan igen. Det känns.. Hmm, varken bra eller dåligt. Det ska ju bli rätt bra att träffa alla igen, men jaja. Första dan lär man ju överleva för julanta sa till mej att vi bara går till 12. Inte fel.
Nu ska jag duscha och sen leta upp något med socker i att äta, eller ja.. kanske chips? Har extremt sug på något.
Pusshej!
(FAN GÅR DET INTE LADDA UPP EN BILD NU FÖR DÅ?, ursäkta språket)

@Julantas


Ludde, Andy, Jag + lite av angelica & baloo
Från festen i tisdags & ikväll blire fest igen!

keep me in the dark.

Onsdag: Julanta och jag drog ut på kvällen. Träffade henke, ballen, andy, Jp, ludde & macke. Vi stack hem till julia och kollade på disturbia.
Torsdag: Klippte gräset hos mormor & morfar. Det började dock regna så jag hann inte klart. Fick käk där.
Julia kommer till mej vid 4 tiden. På kvällen drar vi ut, köper godis och är bara allmänt skumma.
Fredag: Gick upp till mormor & morfar för att klippa klart gräset, fick käk där idag igen haha :)
Har slappat lite vid tvn och nu sitter jag här.
Angelica kommer hit vid 6, då ska vi göra oss iordning oså. Sen kommer nog julanta efter hon har käkat släktmiddag.
Angelica ska även sova här :)
Pusshej leverpastej!

tisdag/onsdag.

Nu ska jag tjabba av mej lite.
Så igår stack jag till julia vid 6 typ. Vi började göra oss i ordning och sen vid 7 kom angie. Så jädra najs och träffa henne igen.
Jag gick och mötte calle sen började det komma folkt så smått. Det blev en trevlig kväll fast jag fick för mej den dåliga idén att jag skulle gå till osby. nja fast jag kom en bit på vägen innan henke, julia, andy & max stoppade mej. Andy gav förresten mej sin tröja för byxor hade jag inte på mej och barfota gick jag. Ja herregud, vad var det med mej kan man fråga sig själv nu i efterhand. Iaf, henke skjutsade hem mej till julia så låg jag och angie och pratade en stund.
Angie och elin sov i päronens säng och jag & julia i hennes säng.
Vid 7 i morse gick jag och julia upp & började röja undan lite, sen satte vi igång disturbia och somnade till den. Längessen jag såg den.
Jag gick upp vid 1 och då var resten av människorna uppe. Så vi lagade mat och käkade. Jävligt gott måste jag säga.
Nu tror jag vi ska gå ner & köpa ben and jerrys, fast vi får se om vi pallar. Julia lovade mej att vi skulle åka till osby idag istället men hon lurade mej. 
Nåväl ha en fin dag.
Pusshej.

I miss you.

Igår drattade jag och julia ner till byn för att leta kläder. Inget kap, så vi stack till Ikea och käkade.
På kvällen ringde ballen och sa att mattias hade krockat och att ambulansen och polisen & hela skiten var där. Det värsta var att det hade hänt 2 gator från mitt hus och att vi inte hade märkt något.
Jag och julia fick panik och drog dit så snabbt vi kunde. Det visade sej att en bil hade struntat i högerregeln och bara kört rakt fram, så hade mattias kommit med moppen och kört rätt in i bilen.
Jag vet inte riktigt hur han mår nu men ballen och dom sa att hela hjälmen var blodig och att han hade betit rakt in i läppen så tänderna hade ställt sej som ett V? Eller något?
Läskigt var det iaf.
Efter att gabbe hade pratat med polisen och allt hade lagt sej drog alla hem till henx.
Vi kollade på film och satt & snackade i garaget haha.
Ikväll ska julia ha fest så jag och angelica (& kanske andy?) ska sova där.
Pusshej.

I wish I could change your mind.

Hey.
Igår var julanta här. Vi tog det allmänt chill, drack kaffe-drink, kollade paradise hotel och annan skit. Åh vi lagade mat också, fast med Julia i köket blir det alltid kaos. Tror hon hällde i ca en deciliter körvel i stuvningen, stekte bacon i vanligt jädra smör och annan skit. Menmen, det gick att äta det haha :)
På kvällen blev det pardey! Na men typ. Det kom lite folkt hit, vi rökte vattenpipa och så. Det kom fler hela tiden. Fick lite panik ett tag att anton skulle komma hem, men det gick fint.
Kvällen avslutades med att julia och jag hängde med och tältade med några polare. Kan ju säga att det var en av våra mindre bra idéer. Vid halv 6 så fick jag äntligen lite sömn.
Max snarkade dock som ett jäkla tåg, så vi var tvungna att hålla han vaken tills alla andra hade somnat.
Julia och jag fick gå den långa vägen hem vid 11-tiden efter att julia nästan vält hela tältet och försökt väcka hela grannskapet med "wake me up when september ends". 
När vi kom hem till mej började vi städa och plocka undan lite från gårdagen.
Dock sitter vi lite i skiten nu, för jag sa till min bror att jag sov hos julia och hon sa att hon sov hos mej. Så morsan ringde imorse och frågade: sov julia hos dej inatt eller? självklart svarade jag ja, dum som jag är.
Sen fick hon ju reda på anton att jag hade sovit hos julia, så hon är jävligt misstänksam mot mej nu.
Jag tror hon kommer ringa julantas mor så är vi körda.
Det enda som kan vara värre nu är att grannarna säger till mor att jag hade fest igår. Fast det borde dom inte göra, dom började ju fan festa själva halv 8 igår på morgonen! Jag vaknade nämligen av det! Fy fan.
Nu ska jag slänga mej i sängen.
Pusshej!

det är ju onsdag idag?!

Hey again.
Så kvällen har varit rätt händelserik.
Träffade joel och så. Först försökte han lär a mej spela gitarr - smoke on the water. Det gick uruselt så vi gav upp ganska snabbt. Vi började kolla på en film, morgan pålsson tror jag den hette? När filmen var slut gick vi en runda och bara pratade. Trevlans :)
När jag kom hem satte jag mej vid datorn och nördade lite. Så tittar jag ut genom fönstret och ser några killar stå och vinka att jag ska komma ut. Så jag går ut och då står ballen, henke, mattias och jenssen där.  Dom sa att dom hade stått där en halvtimme och kollat vad jag gjorde och skit. Haha, jag hade inte ens märkt det! Dom ville iaf att jag skulle hänga med dom, så det gjorde jag. Mattias slängde in mej i en buske, det tyckte han var kul. Menmen, vi drog hem till mattias och kollade på tvn & snackade. Det var najs. Ballen skjutsade mej hem också, fast det var jävla svårt att komma på så henke fick lyfta mej ;D
Nu sitter jag här och ugglar igen & planerar morgondagen. Men vafan, det är bara torsdag imorgon kom jag på nu?! Jag trodde det var fredag imon! :o
Åh, jaja. Det blir nog en bra dag ändå.
Puss!

I'm gonna figure this shit out.

Hey.
Igår gjorde jag inte mycket mer än att hänga med mor att träna. Far hängde även med. Det var jobbigt som fan, men känslan som jag hade efteråt var helt oslagbar. Det kändes som att alla problem i världen hade försvunnit och det hade ju varit skönt.
På kvällen kom S och mötte mej. Vi gick en runda och hamnade till slut hos domina där det var fest.
Jag hängde en hel del med henke som var snällare än någonsin (går det?). Han tog hand om mej hela tiden, frågade hur jag mådde och lyssnade på mitt gnäll om problem hit och dit. Hur orkar han bry sej? Jag är tacksam iaf.
Nåväl, efter att grannarna hade ringt polisen (efter lukas hade slagit sönder en glasruta) så fick alla eld i röven. Vi drog till skolan, jag på henkes styre! Men jag kände att det bara var allmänt drygt att sitta där, så henke skjutsade hem mej.

Idag har jag inte gjort ett skvatt. Just nu sitter jag och fixar naglarna & lyssnar på musik.
Ikväll ska jag träffa J. Ett tag sen, så det blir nog fint.
Puss!

I can taste you on my tounge.

Igår åkte jag ner till Julia i skummeslöv. Helt oväntat hade familjen bestämt det, så jag fick gå med på det. Sov hela bilresan. Fy fan vad skönt. Bästa grejen på länge.
Men det var så skönt att träffa min julanta (grisela) igen.
På kvällen cyklade hon och jag in till donken i mellbystrand. Ungefär en mil var det, så man var lite lagom seg när man kom fram. Vi köpte red bull och nån kaffe-drink på donken. Utanför donken så var det helt klart några killar som spanade in oss. Men både julia och jag var så.. sega? Jag vet inte, vi var iaf inte raggnings sugna.
"Livet är påfrestande".
I alla fall. Hon, jag och felix skulle ligga ute i friggan. Dålig idé tycker jag. Att sova med dom två är inte det lättaste eftersom båda pratar i sömnen. Dom hade tydligen haft ett samtal inatt i sömnen. Haha.
Eftersom det var så dåligt väder idag for vi till helsingborg. Shopping såklart.
Inatt ska jag få sova! Det ska bli super.
Puss!

At some point every rose has to die.

Yes jag är stolt över mej själv. Jag käkade ingen glass igår! Istället drack jag jävla massa vatten (det var ju så jävla varmt). Vatten=nyttigt=snyggare kropp.
Dagen idag började no good. Vaknade upp och kände mej allmänt plågad. Hade konstigt nog ingen lust att gå upp. Men jag masade mej upp och la mej i min egna säng och glodde på tv. Kände mej helt febrig hela morgonen (eller ja, morgon och morgon), låg och skakade av köld. Men nu jävlar har jag fått upp värmen i kroppen, jag kan det där bra haha ;)
Mor & far kommer nog hem från stugan lite senare idag. Känns en aning tråkigt men det gör inte så mycket. Kan behöva dom nu för jag slarvar jävla mycket med maten annars. Jaja, det är som det är.
För övrigt har min bror varit väldigt omtänksam. Jag blir chockad varje gång han pratar och ringer till mej. Jag antar att en del av honom vet.
Puss!

this is my confession.

Jag har försökt sola i en timme nu. Jag pallar inte mer. Det är fan för varmt till och med nu för att vara ute. Dessutom höll min hjärna på att sprängas av allt jag behöver tänka på. Så jag har tänkt färdigt för idag.
Jag är så jävla sugen på chocklad! Beach 2009 går åt helvete för jag käkade en halv pizza till frukost/lunch/middag. Mitt hälsosamma liv höll i en dag. Längre än förväntat, haha.
Nehe nu ska jag ta och dricka lite kallt vatten, kanske käka lite glass med. muuums.
Puss!

RSS 2.0