nya bloggen!

julias och min nya blogg är ju uppe. Därför kommer jag inte skriva så mkt här tror jag inte :)
men iaf, det börjar gå bra. vi har bara bloggat i två dagar men igår hade vi 27 läsare. Haha jag anser att det är mycket!

the slave becomes the master.

haha har nyss suttit och lyssnat på när julia har gnällt om hur hennes mamma har mobbat henne idag. Julias mamma = min idol. Hon ska lära mig allt hur man mobbas ;)
Imon ska jag upp förjävla tidigt. Ska vara på vårdcentralen kvart över 8! FYFAN. Sen ska mamma och jag åka till helsingborg och shoooppa.
Sitter och pratar med en kille / man ?  (vad man nu ska kalla det?) här i älmhult som jag träffat några gånger.. HAN ÄR SKUM. vill att jag ska skicka bilder på min mage osv. Varför är dom flesta killar bara ute efter en sak? eller ja, han whinar ju iofs om att han letar tjej. Jisses jag bryr mig verkligen.

If I'm alone I cannot hate.

hello little ones.
gick upp vid 10 idag, julia och jag kom ner till byn vid halv 1 tiden. Köpte present till pappa, sedan vidare på vårt bya-varv. Blev en del inköp + att vi satte oss och spelade fia! Haha så loja är vi. Vi käkade även tacotallrik, asgoott.
Ikväll blir det utgång, julia & jag ska nog möta upp 2 killar i byn. tror det, får se. Nu är julia hemma & käkar thai-mat.
Men hon kommer snart tillbaka för jag gillar inte att vara ensam ;)
Förresten har vi pillat med den nya bloggen. Den lär nog komma upp i veckan.
trevlig kväll.

just to remember your face.

Vilken dag vilken dag! Den har varit otroligt bra haha.
Men börjar få ont i halsen igen efter att ha stått och skrikit i kissed a girl i folkets hus! (Fast liza var ju lite bättre och skrek solo i micken)+ Att jag skrek massa på idrotten. nej jag skriker inte hela tiden :) Iaf, idrotten var suverän. Vi hade björn! Så vi spelade eeh tempoboll tror jag. Det var sjukt roligt iaf, björn är snygg med hehehehe.
Sen klarade vi av biologiprovet med. Jag kan ju säga att jag har mina metoder till att klara det ;) & det innefattar inte det vissa tror ;D
Ja juste, en sak som har varit mindre bra var att mårten var lite tjurig idag så han gav  mig 60 minuters kvarsittning imon. Najs..
Åh en sak till, liza & jag har bestämt att vi ska sluta keka godis iaf på vardagarna. & dricka massa vatten hela tiden. Så kommer pappa hem nu när han har handlat och köpt godis. Så jag bara: Eeeh jag har slutat keka sånt. Men han bara: Ja men jag köpte wienerbröd och kammar & skorpor med!
WOHO! Han är inte duuum ;D

här finns inget att klaga på?


har fan inget intressant att skriva om.
Har bara jekligt ont i magen just nu.
Åh förresten vi har ju biologi prov imon, jag välkomnar ett ig!
Haha men jag orkar verkligen inte plugga, det är ju snart lov.

where are you now?

jaaha.. Fy satan vad skönt det var och träna idag, jag var så jävla arg hela tiden. Men sen efteråt så hade allt bara släppt, det var så underbart. Tog i som saatan med ;)
& just det ja, imorgon har vi andra delen på tyska provet men jag orkar faktiskt inte lägga ner energi på att plugga till det. Det får gå som det går. Dessutom har vi biologi prov på onsdag med, det kommer gå helt åt helsike. Som vanligt den senaste tiden ;D
jag har förresten tänkt på en sak, eller ja det är väl egentligen inget nytt eller så. Men en sak skrämde mig rätt mycket igår.. En kille som jag känner sen innan (han kallar mig gumman så jag antar att vi känner varandra) bjöd mig på cigg. Sen en timme senare bara: har du någon cigg till mig? men vafan du fick ju av mig?! och började babbla på tyska och var riktigt jävla hotfull. Alltså jag blev fan skraaj (liite), men fidde lugnade ner honom och sen var han som vanligt. Antar att han bara var full, men ändå. Det är tråkigt när det blir så.
Men för övrigt hade jag rätt bra kväll! h3h3 jag och domina hade faktiskt rätt kul, för vi dissade typ alla killar som dansade med oss oså :D utom anton & dom! Men anton är ball, han tyckte vi var dangerous ;) Haha!
Jaja nu börjar sista veckan innan lovet & det ska bli grymt skönt!

min dagbok blev stulen!

Mmmm jordnötsringar & mjölk är dagens käk! Mår som jag antagligen förtjänar idag, hade inte ööööverdrivet kul igår men det var okej.
Var förresten otroligt jobbig både på vägen dit och på vägen hem.. Eller kanske inte jobbig men överdrivet pratglad! Nåja, det var ingen som dog av mitt prat iaf?
Nej nu ska jag hämta mer mjölk!
puss.

release us from anger.

Jag är trött!
Gjorde som mårten sa till mig på utvecklingssamtalet, att lägga mobilen någon annanstan i rummet så jag måste gå upp och stänga av alarmet. Han tycker att jag har kommit försent för många gånger, men 7 är väl inte mycket? Jajaja.
Såå det har varit fetedryg onsdag.
Julanta förföljde mig hem så vi gjorde scones och kekade. Fy vad mätt jag var sen. Sedan stack gick vi & solade.
Jisses vad S K Ö N T !
Woho imorgon väntar ännu en dryg dag med sömnpillret hälle på morronen, yes! + 40 minuters kvarsittning det kan nästan inte bli bättre?

Vill tilbaka! Btw, mysig back jag har :o

people always leave.

låg vaken typ hela natten inatt för jag hostade som ett as. så jag orkade inte stiga upp idag. Men skönt att vara hemma. Sov till typ halv 12 och sen har jag kollat på one tree hill hela dagen ;D
Sedan var jag på utvecklingssamtal och det gick väl braa, men upptäckte att vi hade matte & religion tills imon + prov i tyska. Så jag har suttit enda sen jag kom hem med allt plugg. DRYGT! Har fortfarande inte gått igenom allt man måste kunna imon på provet, & inte heller religionen men jag tror jag skippar den.
Imorgon åker anton till thailand! Han blir iväg i 2 månader. Jisses vad jag kommer sakna honom, men jag har försökt tvinga han att köpa kläder till mig. Får väl se om jag får något i jul :)

jösses, jag kmr sakna cheaton! g-day m8.

I'm not lost yet.

åh jag har stort behov av att babbla idag.
Måndagar är sjukt dryga ja. Julia och jag gick och la oss i vilo-rummet på lunchen. Men det var så fult för skolsköterskan bara: Ska båda ligga?!
Haha, jaja där låg vi och sov lite. Det var naaajs.
Menmen kände mej värsta taskig idag för jag dissade andreas totalt. Han sa att jag såg risig ut & då sa jag men mina pattar är iaf inte det, inte som dina hängpattar. Haha tror han blev lite ledsen, men han får faktiskt ta det!
Nåja, julia stack hem innan sista lektionen "sjuk" som hon var ;)
efter skolan la jag mig och kollade på one tree hill och sooov till halv 7.
Imorgon ska vi simma men jag är asigt sjuk, fast jag är ju typ aldrig med & simmar så jag måste kanske? ÄH!
sen blir det plugga till tyska provet som är på onsdag, sen utvecklingssamtal & sen till haganäs igen.


mmm anders!

laughing with your broken eyes.

så mycket att säga så lie tid
jag vill bara finna inre frid
jag känner att orken&hoppet lämnat mig sakta
detta är bara ren fakta
om vi inte klarar av att hoppas vad klarar vi då av?
jag känner detta irriterande skav
i mitt kalla hjärta
som inte längre känner all smärta
jag hoppas ni förstår att jag inte några känslor känner
för i min kropp det nu bara bränner
det bränner för allt är så fel
& jag vet att jag aldrig kommer bli hel.


Jisses uttråkad eller vad?
Nu kommer förmodligen alla tro att jag är tillbaka till min "emo-tid". Men nej, det kommer inte hända i detta livet iaf.

cutting your feet on the hard earth running.

Jisses vad illa jag mår!
Igår var ju matilda, liza & julia här. Fy satan vad vi käkade! Mår riktigt piss i bullen +  att jag har ont som satan i halsen & är rätt trött. woho trevlig söndag.
jaha vad har nu hänt i helgen?
Fredag: Julia & jag gick på jakt i skogarna, gjorde vi även förra fredagen. Vi hittade dock inte det vi sökte. Jag sov en liten stund, duschade oså sen kom julia hit igen. Vi fixade oss för vi trodde det skulle vara fest hos domina, även liza kom.
Det blev inte fest hos domina men vi 4 stack ut & mötte upp "ligan". Lite smådryg kväll sådär.. menmen.
Lördag: Drygade mej igenom hela dagen. Vid 7-tiden kom julia, liza & matilda. Vi hade typ tjejkväll/hemmakväll eftersom jag var tvungen att passa tobbe-lobben. dom stack ner till willys och handlade massa godis och chips oså. Sen satt vi & spelade monopol i typ 2 timmar! Sen twister & sen pratade vi mest & så. Trevlig kväll.
Söndag: Dagen började ju bra, fick hjälpa "anonym" att rymma ut ur fönstret, haha det var det fulaste jag har sett!
Just nu sitter jag och skriver på skillnaden mellan valet i Usa och sverige. Eller jag skriver inte just nu men jag ska göra det. sen blir det att skriva på tyskan & kanske börja plugga till provet. Men nej, jag tar nog det dagen innan!

If you still care, don't ever let me know.

usch jag sitter och tänker. jag saknar min hund, som fan alltså. det är så jävla jobbigt att se alla andra som fortfarande får ha sina kvar. jag vet att jag har en ny hund men det känns ändå inte som samma sak för det gör fortfarande ont. jag vet att jag suger på att prata om det öppet, men det känns liksom meningslöst.
jaja.
efter skolan stack liza, julia & jag ner till hatmans & fikade. satt där i 3 timmar! haha fy fan. liza drack nog 8 koppar te! hihi. sen hängde hon med mig hem så satt vi & lojade oss. MOHAMMED dududududududu! ja den dära låten som är så bra ;D
haha verkligen.
så hur blir helgen?
imorgon vet jag inte vad som händer riktigt, men tror att det blir någon slags fest eller nåt? ja jag vet inte än.
på lördag ska liza, jag, julia & matilda har filmkväll här för jag måste passa tobbelobben! så vi ska köpa asmycket godis & glass och massa. & spela monopol tycker liza. HAHAHA! ja vi är typ 5 år! nej men man behöver ta det lite lugnt ibland.
puss

throw ourselves against the wall.

Jag är riktigt förbannad just nu. Blev väckt för en halvtimme sen. JAG VILLE FAN SOVA JU? Okej jag råkade sova när jag skulle plugga till provet imon ;D så då tänkte jag göra det nu, meeeeeeen vem har bitit sönder mina anteckningar? TOBBE! Åh jag är så grymt trött på allt. Så nu skiter jag i att plugga eftersom det tydligen inte vill gå min väg.
Känner mej så jävla nere, men det är väl bara atm. Det kommer säkert kännas bättre snart, men helt ärligt har jag känt mig lite lipfärdig några gånger idag. Herregud, jag har ju inte ens mens heller.
Nej jag måste rycka upp mig.
Ja just det ja, det hände ju en rolig sak idag. Det var typ hmm.. 30 kanske? Ja så säger vi. 30 tyska lärarkandidater på vår skola idag. Eller ja vi upptäckte det när vi kom från idrotten och skulle keeka middag. Du milde alltså, det var en tysk (JA EN TYSK!) som var så jääääkla snygg så man nästan tuppade av.
Vi spanade som sören på han (till & med pojkarna), men det blev lite pinsamt för han började spana tillbaka!
Men fan vad tråkigt när dom helt plötsligt hade försvunnit efter matteprovet. Kunde förresten inte koncentrera mig alls, han var så mmmmmmmmm mumsig! Alla 3 blev lite så där.. SMÅKÄRA! Haha.
så nu är jag glad igen!

and the rain will kill us all.

Alltså jag har liiite liiite ont i min tå just nu! För idag på idrotten spelade vi basket. Jag hade ju inga skor så jag kände efter ett tag att jag hade fått en blåsa, men men jag tänkte inte klaga för det! Sen när vi ska duscha och jag tar av mig strumporna är det VÄRSTA FETA SVARTA BLÅSAN?!
Julle började yra om blodförgiftning & eve sa att jag skulle spräcka den. Men jag lyssnade inte på dom för jag hade lite panik själv. Efter ett tag lugnade jag mej för vi skulle gå till skol.. heter det skolsköterskan? Jaja! Men hon var självklart inte där så vi gick och gnällde på mårten istället.
Han bestämmer sig för att spräcka den, så han tar ett sånt häftstift & tändstickor! Jag höll på att skita ner mig asså, skulle han bränna den?! Men tydligen skulle han bara sterilisera? nålen.
Jaja han spräckte den men det blöder fan fortfarande, gör som sagt.. ont.
Nåväl, efter skolan stack liza, julia, jag & evelina ner till willys för godis. Men sen stack jag julia & liza till ikea och keeeka, var där en jäkla lång stund med. trevligt.
Vi pratade även om nästa balders då jag liza matilda & julia nog ska dit tillsammans, najs. sen blir det nog förfest hos joel med. Inte fel!
Menmen, det är bara tisdag som sagt..

heal.

Fy vilken dryg dag alltså.
Sedan har jag nyss passat tobbe! Han är rätt jobbig jao, men söt. Han springer runt och kekar på allt & helt plötsligt kanske han kissar eller bajsar, så man måste springa efter. Great.

Tiden tar bort allt.
Oavsett om man vill det eller inte.
Tiden tar bort allt, tiden för bort det
och till slut, finns det bara mörker.
Ibland finner vi andra i mörkret
och ibland tappar vi bort dem igen.


I love your taste of strawberries.

Vilken kväll alltså!
Julia kom hit vid 5 så vi började fixa oss. Ja åhfan att vi är seeegast! Vid halv 8 cyklade vi ner till willys och köpte festis & powerking haha. Sedan for vi till pierre där det var förfest! Mycket trevligt, roligast var nog när gabbe skulle köra jumpstyle så trillade han över det här räcket eller så på altanen. Jag missade det dock men han berättade det sen! Haha.
Vid sådär halv 10 så skulle alla sticka vidare till balders. Julia, liza, hannes, matilda & jag åkte tillsammans. Matilda var så rolig i bilen alltså! Liza, vad gör du? Liza vem ringde? Vet du att hannes tycker han är söt? Han säger det till sig själv varje morgon!
Jp var så jävla snäll alltså! För julia hade ropat med sej några hmm jaa.. nysvenskar att dom skulle hänga med oss när vi skulle till vår gömma (i skogen). Dom var typ 10 stycken och det var jääädrigt mörkt. Men dom var rätt snälla alltså!
Den ena som jag gick med gav mig sin skjorta för jag frös som ett as! Så han gick typ och värmde mig. Men iaf.. när vi hade kommit in med dom drog dom oss till sofforna, men vi flydde från dom rätt snart.. Sen på dansgolvet drog han in mej i deras "gäng" och typ började dansa med mig. Så jag bara stirrade på jp och typ nickade. Så jp bara går fram till den här killen, knackar han på axeln, drar ut mig och skakar på huvet.
Den här killen ville mucka lite med jp sen (jag blev skraj killen var fan 89:a & ja.. nysvensk!). Men det löste sig  ;D
För övrigt var det en brabra kväll.
puss

feed the hunger.

Jaa dagen har ju börjat bra! Tobbe kom in och väckte mej vid halv 8. Han var blöt och käkade mej i fejjan. Sen kom han in halv 11 igen så då steg jag upp. Det är fan inte mysigt att ha han i sängen. 
Lyckades även ladda ner en trojan men jag fick hjälp med att plocka väck den.
Igår var jag seg som attan! Men jag stack till julia på kvällen. Vi cyklade till bockatorp för att leta i skogen efter en sak! haha vi irrade omkring där med en ficklampa, kolmörkt var det! Men sen kom ludde och hjälpte oss. Så vi cyklade lite med han oså. Men sen tröttnade vi på kylan så vi stack hem till julia och satt & pratade lite oså.
Idag blir det att ta det luuugnt som bara den, asskönt. Sen lite senare ska jag träffa julia för vi ska fixa oss iordning oså. Sen ska vi nog till liza för att träffa henne & matilda. Sen blir det balders!
puss.

tend to black your eyes.

yesbox, onsdagen är över!
Var på skönhet & hälsa, fick plocka upp varor oså. Vid halv 1 stack jag för att hämta upp Johan så keekade vi lunch på thai. Mums! Sen gick vi såklart till den stora coola marknaden. Jag köpte en munk, Johan köpte tre munkar och godis. Han är ett fettooo! ;D
Sen var det tillbaka & jag fick vara bland menshyllorna. Alltså plocka upp tamoponger, bindor o sånt.
Sedan fick jag arrangera blommor och skriva lite skyltar. Sista timmen var dock asdryg! Gick typ och städade.
Imorgon byter jag och tobbe hobbe, då jevlar ska jag vara på special ni!
KORVMOJ!

RSS 2.0