nuggets! <3

Idag har jag inte mått så bra. Skulle på fest igår men den blev till slut inte av, så vi stannade kvar där vi var & drack lite oså. kom i säng vid sisådär 2 tiden.. mådde lagom bra idag kan jag säga.
hade julavslutning & det var måttligt tråkigt kan jag säga, kommer dock sakna klassen hyfsat mkt. sedan direk efter vi slutat vid 11 åkte jag ner till växjö. somnade på vägen till underoath, sov till dom med. hur fan man lyckas med det (skrikmusik) är fanimej ett mysterium!
inget botar dock en baksmälla bättre än shopping och kaffe. var på asdåligt humör först, men ju mer jag handlade desto gladare blev jag.
fick äntligen käk (på max) vid 3. då hade jag endast druckit kaffet på hela dagen, var måttligt hungrig kan jag säga.
ikväll blire tyvärr inte fest, men antagligen imon.
haha btw vart jag tvungen att sjunga inför folk igår på musiken, typ betlehems stjärna.. den högt över hav & land. måttligt pinsamt!

fäääen!

fitta! kom nyss på att jag fortfarande inte haft mitt omprov. skit också, vill verkligen inte få ig på detta. ska snacka med gunnar imon, kommer nog göra det nästa vecka på onsdag.. om han inte har tid imon. aja får fan inte glömma det nu, hilvide också!

mmmm what you say? that it's all for the best? of course it is..

Råkade visst skolka idag. Eller ja det var ju inte så att jag planerade det iaf ;)
kändes så jävla ovärt att gå bara, klara skulle inte gå för hon mådde inte bra. sen är vi ju typ klara så pallade inte bara slösa bort tiden i skolan då. men imorgon ska jag gå och då ska jag även gå på dansen. har ju inte varit med nångång. fan jimmi går mer på grejer än jag gör.. shit asså..
hehe yeye skön vecka som fan har det varit, men kommer bli två jobbiga veckor sen. gott snack.
längtar fan till skolan imon lite, hihi. men har sån jävla grym klass, puss till alla. sen inga lektioner heller, så det är riktigt roligt i skolan nu. vi sitter typ o kollar på filmer serier och dagens fail o sånt. fint som fan :)
puss

'Cause none of us were angels and you know I love you

Hur kan musik få en att gråta som ett litet barn?
Ingen musik får mig att gråta så som Imogen Heap.
David har rätt, måste seriöst kolla på OC igen! ♥

RSS 2.0